• Bauchemie1 22470904
  • Bauchemie2 78486590

Градежништво

Овде можете да го пронајдете продукт портфолиото за апликација во Градежништво:

Адитиви

Литиум компоненти

Хидроколоиди

Нашите технолози се секогаш тука за лично да Ви помогнат. Со задоволство ја очекуваме Вашата порака!

Не успеавте да го пронајдете производот? Ве молам контактирајте не, со задоволство ќе Ви помогнеме.