PapierPappe 75163781

Хартија & брановиден картон

Овде можете да го пронајдете продукт портфолиото за апликација во Хартија & брановиден картон

Нативни и модифицирани скробови

Хидроколоиди

Нашите технолози се секогаш тука за лично да Ви помогнат. Со задоволство ја очекуваме Вашата порака!

Не успеавте да го пронајдете производот? Ве молам контактирајте не, со задоволство ќе Ви помогнеме.