Fleischerei 58617271

Месни производи

Овде можете да го пронајдете продукт портфолиото за апликација во Месни производи:

Био-органски производи

Боја

Декстроза

Лецитини

Малтодекстрини

Нативни и модифицирани скробови

Презли

Производи од млеко и сурутка

Фосфати

Хидроколоиди

Нашите технолози се секогаш тука за лично да Ви помогнат. Со задоволство ја очекуваме Вашата порака!

Не успеавте да го пронајдете производот? Ве молам контактирајте не, со задоволство ќе Ви помогнеме.