Speiseeis 79642556

Сладоледи

Овде можете да го пронајдете продукт портфолиото за апликација во Сладоледи:

Био-органски производи

Боја

Декстроза

Малтодекстрини

Пектини

Полиоли

Производи од млеко и сурутка

Фруктозни и гликозни сирупи

Хидроколоиди

Нашите технолози се секогаш тука за лично да Ви помогнат. Со задоволство ја очекуваме Вашата порака!

Не успеавте да го пронајдете производот? Ве молам контактирајте не, со задоволство ќе Ви помогнеме.