Отпечаток

PALCO GmbH & Co. KG

Gewerbepark Conradty 2
D-83059 Kolbermoor  

Телефон: +49 8031 9508-0
Факс: +49 8031 950811  

E-Mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Регистарскиот суд 
Окружен суд Traunstein

Матичен број
HRA 11595

Продажен даночен број според законот за Данок на додадена вредност, член. 27 а
DE 296463287  

Лично одговорен партнер:
Palco Verwaltungs GmbH

Одговорен за содржината според меѓудржавниот договор за радиодифузија, чл. 55 дел. 2
Сашо Павлович (Адреса види погоре)

Општи услови
И покрај внимателна проверка на поврзаните страници ние не прифаќаме било каква одговорност за содржината на надворешни врски.
Само операторите на поврзаните страници се одговорни за нивната содржина.

Веб дизајн:

Guthmann Kommunikation & Marketing, Raubling bei Rosenheim
Manuel Guthmann
phone: 08035 / 18 73 000
www.guthmann.net

Слики:

 • Palco GmbH
 • fotolia:
  Produkte-Nahrungsergänzung: ©cirquedesprit - Fotolia.com
  Produkte-Fruchtzubereitung: ©Hetizia - Fotolia.com
  Produkte-Getränke: ©stockphoto-graf - Fotolia.com
  Produkte-Konditorei: ©Louis Renaud - Fotolia.com
  Produkte-Molkerei: ©ketrik17 - Fotolia.com
  Produkte-Patisserie: ©andtam1 - Fotolia.com
  Produkte-Speiseeis: ©
  rh2010 - Fotolia.com
  Produkte-Bauchemie/Fliesenleger: ©
  pegbes - Fotolia.com
  Produkte-Bauchemie/Farbfächer: ©Polat Alp - Fotolia.com
  Produkte-Haushalt&Reinigung: ©geografika - Fotolia.com
  Produkte-Metallurgie/Esse: ©davis - Fotolia.com
  Produkte-Metallurgie/Lackierkabine: ©
  Dmitry Vereshchagin- Fotolia.com
  Produkte-Metallurgie/Metallplatten: ©stockphoto-graf - Fotolia.com
  Produkte-Papier&Wellpappe: ©Moreno Soppelsa - Fotolia.com
  Produkte-Pharmazie&Kosmetik/Pillen: ©blackboard1965 - Fotolia.com
  Produkte-Pharmazie&Kosmetik/Haare: ©somjring34 - Fotolia.com
  Produkte-Bäckerei: ©dusk - Fotolia.com
  Produkte: Fleischwaren: ©Yantra - Fotolia.com
 • morguefile:
  Produkte-Fertiggerichte: ©beglib